Bed & Breakfast - Theetuin

 

 

Evenementen 2023

Biervereniging PINT Regio Limburg presenteert in samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2023.Op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023 presenteren we meer dan 80 verschillende bierbrouwerijen en hun speciaalbieren.

Op donderdag 22 juni presenteren we ruim 20 brouwerijen van uitsluitend Nederlands en Belgisch Limburg op de speciale Limburgse brouwerijendag.
Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023 presenteren we een nog bredere range met ruim 60 brouwerijen en hun bieren van over de hele wereld!

Na schitterende edities vanaf 2013 gaan we voor een nog mooier bierfestival in 2023! De festivallocatie wordt uitgebreid wat betekend dat we de bezoekers meer ruimte kunnen bieden.

De inwendige mens wordt goed verzorgd middels diverse eetstandjes.
We organiseren Bier-events op het festivalterrein & in de binnenstad van Maastricht! We verzorgen o.a. Masterclasses in het Pesthuyspodium, bierwandelingen door Maastricht, rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch en Stadsbrouwerij Maastricht en meer!

Geniet van de heerlijke bierspecialiteiten bij D’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is niet alleen de oudste stadspoort van Maastricht maar ook van Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel is direct gevestigd naast de Helpoort! Het Faliezusterspark ligt vlakbij D’n Hiemel. De festivallocatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is het best lopend te bereiken. Op zo’n 10 minuten lopen vanaf NS Station Maastricht bent u er al. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is een ruime fietsenstalling.

Locatie: bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark, Bernardusstraat 24A, 6211 HL Maastricht.

“ Bij ons op het terras met blote voetjes in het gras !”

Actueel

“B&B Forellenhof.”

Wij Runnen al meer dan 40 jaar een B&B zoals deze van oorsprong bedoelt is,
Autenthiek in de huiselijke sfeer !


 

 

B&B Forellenhof

Eperweg 23
6281 NA
Mechelen

T: 06 36052671
E: jongen.h1@gmail.com